Opprykk til B :-)

13 jun

Da var vi klare for å prøve å få opprykket igjen. Denne gangen på Modum og Rottweilerklubben. Vi møtte på Holemoen idrettsplass hvor vi trakk startnr. Vi trakk nr. 2, så det var jo bra. Deilig å slippe å være nr. 1.

Vi startet med lydigheten, noe jeg var veldig glad for, da det ble ganske varmt utpå dagen, så fint å være ferdig med lydigheten mens det fremdeles ikke var så varmt.

Lineføringen var jo ikke akkurat noe å gå i taket av, men den var bedre enn sist, og jeg synes at jeg også gjorde en bedre jobb, så det er fremskritt å spore. Vi fikk 7,5.

Så fulgte 8,5 på gå foran, og så fire 9’ere på dekk m/marsj, innkalling, kryp og apportering. Å få 9 på krypen er virkelig helt utrolig, så mye som vi har jobbet med den og alle de problemene vi har hatt. Det viser bare, nok en gang, at det handler om å ikke gi seg og jobbe videre, så for man det til tilslutt.

På hindret var hun borti begge veier, og satt utrolig på sitten, så der ble det bare 5. Så dette må vi trene litt på så hun tar litt mer i og ikke slurve så mye.

Fellesdekken gikk uten problemer, så da ble det 10.

Neste post på programmet var feltet. Gøye virker som hun var passe tent, og gikk veldig fint. Jeg sendte henne tre ganger og da hadde hun funnet tre gjenstander. Fin, rolig avlevering og ikke noe å trekke. 10!!!!

Så ble det litt pause før vi satte oss i bilene og kjørte bort til Kløftefoss for å gå sporene. Det begynte å bli veldig varmt og det så veldig tørt ut i terrenget. Gøye gjorde et fint oppsøk, rett ut, fant sporet, sjekket litt og så dro hun i vei. Jeg ventet bare på å høre bakspor, men ingen sa noe, så da gikk vi i vei med en god følelse. Sporet gikk fint, og hun fant en pinne, og to pinner og så plutselig så vi slutten. Fillern, bare 3 pinner i dag igjen.

Jeg ble skuffet. Gøye er en bra sporhund, og det er så surt at sporet skal ødelegge for opprykket. Ja, ja det er bare å legge en plan for videre trening, og det skal bli mye pinnetrening i sommer.

Tilbake på stevneplassen regnet jeg litt på om jeg kunne ha klart opprykket allikevel, selv med bare 7 i sporet. Jeg viste ikke hva jeg hadde fått på sporoppsøket, men forrige gang fikk jeg 8, og i dag var det bedre så jeg tippet 9. Hvis jeg hadde fått 9 på sporoppsøket ville jeg være 4 poeng unna opprykk, ganske deprimerende. Jeg turte faktisk ikke å tro eller håpe på at jeg hadde fått 10, noe som ville gjøre at vi ville klare det med minste mulige margin. Vel, det var bare å vente på premieutdelingen, og jeg trodde nesten ikke mine egne ører når de sa opprykk! Vi hadde fått 10 på sporoppsøket! Vi hadde klart det!

Nå blir det fokus på pinneplukking og øvelsene til B i sommer, så får vi se om vi føler oss klare for å debutere i B-spor på høsten.

11164750_10152750253961841_792846393330823624_n

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: