Årets siste stevne

13 nov

I dag har vi vært på Kongsberg og konkurrert for siste gang i år. Det ble en bra avslutning, Gøye fungerte veldig fint, litt frustrasjon og lyd under løpet, men ellers veldig bra 🙂 De to poengene vi fikk i trekk, var en dobbelkommando fordi jeg surret litt. Så da ble det 198p og en 2.plass, men helt greit å tape for en klubbvenninne. Så gratulerer til Brita og Nanna med 199p og seier i dag.

Siden vi er ferdig med konkurransesesongen er det vel på tide med en liten oppsummering.

Det har blitt mange stevner i år, faktisk 20 stykker. 5 i klasse 3 og 15 i elite. Det har vært et fantastisk år og resultatene har vært over enhver forventning. Vi har fått med oss en RLIII tittel og et championat :-). Av 20 starter har vi vært på pallen 10 ganger, og vunnet 4 ganger. En statistikk jeg faktisk er ganske så stolt av.  I tillegg har vi, når vi ikke har disket, kun gått til 1. premieringer, så av totalt 20 starter har vi 12 1. premieringer. Da må det være lov å være fornøyd 🙂

Det beste er at Gøye synes det er moro, hun er stort sett veldig på og gjør virkelig jobben. At jeg surrer det til innimellom, både med skiltene og ikke minst hvordan jeg plasserer meg så hun må trampe rundt i skiltene, kan jo ikke hun noe for :-). Jeg prøver jo selvsagt å legge til rette for henne, men innimellom så blir det ikke helt som planlagt. Gøye takler det imidlertid veldig bra, og bryr seg ikke om at hun innimellom må finne seg en vei «gjennom» skiltene.

Nå blir det en lang «juleferie», hvor sportrening skal prioriteres. Neste år blir det helt sikkert mer rally, vi vil jo til NM :-), men det hadde vært veldig moro å komme seg på noen blodsporprøver, og kanskje klare viltsporchampionatet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: