NM i Rallylydighet

1 sep

Helgen 20-21. august deltok vi på NM i Rallylydighet på Sanda Camping i Bø.

Vi reiste oppover på fredagen og installerte oss på Bø Camping, som for øvrig var en veldig fin campingplass.

DSC_2180

Stevnet startet kl ni på lørdag med velkomst og så startet briefingene. Det var 68 startende i kvalifiseringen, og briefingen var delt i 3. Jeg var i gruppe to, så det ville bli mange timer mellom briefing og start, så jeg var litt bekymret for at jeg skulle glemme banen. Hadde lagt et par planer for hvordan jeg skulle løse dette, men heldigvis ble banetegningen hengt opp så da var det lett å kontrollere at man husket riktig.

DSC_2184

Endelig var det vår tur. Jeg var litt nervøs når vi stod i oppvarmingsringen, men Gøye kjentes fin ut. Vel inne på banen og forbi skilt nr. 2 var all nervøsitet som blåst vekk og vi gikk en veldig fin runde. Dessverre snurret Gøye feil vei på skilt 409, så da kom vi oss ikke til finalen. Veldig synd siden hun gikk så bra, og det var virkelig så nære.

Det ble en lang dag, så når vi kom tilbake på hytta var det deilig å bare sløve i sofaen resten av kvelden.

Dagen etter var vi på plass kl. ni for å se finalen. Anne-Bett og Eva fra klubben hadde gått videre, i tillegg til Christina og Lykke, samt Gøyes «kusine» Zuki, så vi hadde mange å heie på.

DSC_2197

Etter at alle hadde gått og poeng var summert, var det klart at Siwi og Zuki var årets Norgesmestere i rallylydighet. Alltid moro å se en malle øverst på pallen. Anne-Bett ble nr. 8, Christina nr. 11 og Eva nr. 13.

Når finalen var over var det tid for «trøsteklassen» ;-). Igjen var vi langt ute i leksa, og jeg bommet litt med oppvarmingen som jeg startet altfor tidlig. Men Gøye gikk igjen et bra program og jeg var veldig fornøyd. Jeg kunne ikke si at vi hadde gjort noen store feil, og alle som hadde sett på mente det samme. Ble derfor litt lang i maska når jeg ble ropt opp i diskhaugen. Jeg skjønner fremdeles ikke hva jeg disket på, og selvsagt den ene gangen jeg ikke skjønner det så hadde dommeren reist. Han skulle rekke et fly, så det må vel sies å være godkjent grunn.

DSC_2240-1DSC_2241DSC_2238

Så da ble resultatet 2 x disk, men Gøye gikk veldig bra, og det var bare småting som gjorde at vi ikke var med å kjempet i toppen. Vi får bare jobbe videre for å bli mer stabile. Alt i alt var det en veldig fin og hyggelig helg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: