NM nærmer seg :-)

8 aug

Da er det under 1 uke igjen til NM finalen i Rallylydighet. Det blir veldig spennende, med 60 gode ekvipasjer på startstreken. Vi gleder oss masse og om ikke annet så har vi fått trent veldig bra de siste ukene, og føler at vi er godt forberedt. I rallylydighet, og særlig i eliteklassen, er jo marginene veldig små, så det er veldig lett å diske, men det hadde vært utrolig moro å klare å komme igjennom finalebanen på søndag.

Jeg har i det siste slitt litt med helt om fra hverandre vendingen, og dette har ført til stor frustrasjon og det har jo ikke akkurat gjort saken bedre. Men nå har jeg tatt skikkelig tak i problemet og føler at vi har fått jobbet godt med øvelsen, slik at nå burde den sitte.

Vi har også hatt litt konkurransetrening ute hos Christine på Dalsrud Gård, og det har vært veldig nyttig. Først en tirsdag sammen med Anne-Bett, hvor vi fikk jobbet mye med vendingsproblemene og fant vil ut hvorfor og hvordan jeg må jobbe videre.  Forrige torsdag var vi på stevnetrening sammen med flere andre, og hadde 2 fine runder. Første runden disket vi, men det var med viten og vilje. Vi kom litt skjevt ut på 1-2-3 bakover, og siden det var trening valgte jeg å ta henne tilbake og gjøre riktig. Tror vi hadde klart å redde denne hvis det hadde vært konkurranse. Andre runden gikk helt strøkent, og jeg hadde flyt og godfølelsen som jeg føler vi har manglet litt av i år. Det var utrolig deilig å kjenne på denne igjen. Nå gjelder det bare å holde fokuset oppe og komme inn i bobla til helgen 🙂

 

DSC_3116

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: