Utesesongen er her :-)

7 mai

I helgen har vi startet utesesongen. Vi har hatt en pause fordi Gøye plutselig ikke kunne rygge. Nå har vi fått trent bra, og det ser ut som hun igjen kan rygge 🙂

I går var vi hos Stovner HK på Finstadbru i et fantastisk vær. Altfor varmt for hundeaktiviteter 🙂 Jeg var veldig spent på hvordan Gøye ville være, da hun har problemer med varmen, og særlig den første varmen. Jeg hadde henne så mye som mulig i bilen med silvershaden og gjennomtrekk. Når jeg luftet henne hadde jeg på silvershadedekkenet.

Dagens dommer var Maria og hun hadde satt en morsom bane. Etter briefingen varmet jeg opp litt som jeg pleier, og hadde henne i bilen til det begynte å nærme seg oss. På med silvershadedekkenet og ned for å vente i skyggen. Inne på banen virket hun som forventet litt varm, og jeg måtte bruke noen dobbelkommandoer her og der. Dessverre disket vi da hun snurret feil vei i helt om fra hverandre. Denne gangen var jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv 🙂 Jeg klarte å holde hodet kaldt i varmen, og reddet inn et par øvelser, hvor frøken Gøye var litt på bærtur. Så sånn sett var det veldig surt å diske, men sånn er det i rally, marginene er veldig små.

Vi var ganske så varme og slitne når vi kjørte hjemover, og da det sto merket til badeplass svingte vi innom så Gøye fikk kjøle seg ned med et bad.

I dag var det noe helt annet. Vi våknet til regn og det var skikkelig surt og kaldt. Dagens stevne var hos Retriverklubben i Sarpsborg, og det var Merete som dømte. Det var et skikkelig guffent vær, men mye bedre for hundene så da kan man jo ikke klage 🙂 Heldigvis sluttet det i hvert fall å regne til eliteklassen startet. Igjen var banen fin, og Gøye kjentes helt ok ut på oppvarmningen. Inne på banen bruker hun som vanlig et par skilt på å bli varm i trøya, men så føltes hun veldig fint ut, helt til vi kom til banens letteste skilt – helt om mot hverandre. Da var tydeligvis Gøye ferdig med å gå på høyresiden for i dag, for hun spratt tilbake i utgangsstilling uten at jeg klarte å redde det. Så da ble det disk i dag også, men i dag var vi hvert fall tilbake der vi pleier å være, men kun en liten dk og så resten feilfritt (utenom disken såklart 🙂 )

2 fine dager med masse trivelige folk, resultatene kunne selvsagt vært bedre, men vi får bare prøve igjen 🙂 Neste mulighet er Hokksund om 14 dager

Bader

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: