Opprykk til elite

5 mar

Da var vi klare for Drammen Hundefestival og debut i klasse 3. Det er første gang jeg starter med Gøye i en slik hall med såpass mye trøkk, så jeg var litt spent. Heldigvis kunne hun ikke brydd seg mindre.

Banen i seg selv var ganske grei og ingen spesielt vanskelige øvelser. Den største utfordringen ble nok at det var ganske så trangt, da det var minimumsmål på banen. Jeg var veldig glad for at det ble rygging i front og ikke ved foten. Tunnelen lå i en sving på høyre hånd, så der ville det jo være best med høyrehandling. Dette har vi jo overhode ikke trent på, så jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle håndtere det. Bestemte meg vel egentlig ikke helt før vi var ved skiltet og det ble høyrehandling som fungerte helt supert. På rydding i front måtte jeg ta en repetisjon da hun satte seg i stedet for å bli stående i front før ryggingen. Ellers gikk det kjempebra, og jeg hadde en god følelse når vi var ferdige. Gøye fikk løpe rett til standen til Catch Hundeutstyr og hente en leke vi hadde gjort klar til henne, så hun var superfornøyd.

Det er alltid nervepirrende å stå på premieutdelingen i rally. Jeg viste at hvis jeg ikke hadde surret med høyre/venstre eller mistet en sitt så hadde vi gjort det veldig bra. Jeg hadde fått med meg alt, og det ble 197 poeng (-3 poeng pga. repetisjonen), direkte opprykk til elite og nr. 2 i klassen. En bra dag med andre ord.

Jeg hadde virkelig ikke trodd vi skulle klare opprykket til elite på første start i klasse 3, men nå har vi det og vi er i god rute til NM i august.  Jeg kommer nok til å starte noen ganger i klasse 3 før jeg rykker opp. Vi er bl.a. påmeldt til nytt stevne 3. april i Hundeparken.

Pallen 5.3.16

Reklamer

Én kommentar to “Opprykk til elite”

  1. Prima mars 9, 2016 kl. 09:52 #

    Grattis:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: