Opprykk til klasse 3

30 nov

I går var vi igjen på Hadeland for å starte litt rally.

Gøye var vel ikke akkurat i superform, hun virket ufokusert og egentlig ganske uinteressert. Eneste hun var interessert i var å henge i saueskinnsleken eller snuse på bakken.  Når jeg attpåtil feilberegnet litt på hvor lenge det var til det var vår tur, sånn at vi ble stående og vente altfor lenge, så hjalp jo ikke akkurat det.

Inne på banen kjentes hun helt grei ut, men i spiralen blir hun veldig treg og Christina sa også at hun gikk og slikket seg rundt munnen hele tiden. Spiralen er en øvelse som ikke er bra, her er det et eller annet som ikke stemmer, og hun blir veldig treg og lav når vi skal gjøre den. Dette må jeg helt klart ta tak i, for det er jo ikke sånn det skal være. Christina kom med et godt forslag om og baklengsskjede, så det skal jeg jammen gjøre.

Resten av banen gikk helt fint, jeg ble litt overrasket når jeg så målskiltet, synes det hadde gått altfor fort og ble et lite sekund redd for at jeg hadde glemt noen skilt. Det er vel bare forskjellen på å gå lydighet og rally som gjorde seg gjeldende. Nå var jeg på banen i 2 min, så jeg var jo akkurat kommet i gang, og så er vi liksom i mål ;-).

Heldigvis hadde jeg fått med meg alle skiltene, og igjen var det veldig deilig å stå på premieutdeling og vente og vente, man vil jo ikke høre navnet sitt før dommeren har sagt ”så går vi over på de med direkte opprykk”. Å komme på pallen er jo alltid morsomt, og i dag ble det 199 poeng (-1 poeng pga. en snus) og nr. 2 i klassen.

Må jo være fornøyd, selv om jeg ikke var helt fornøyd med attityden til Gøye. Nå blir det straks litt juleferie, men så er det full fart med trening på rygging og andre klasse 3 øvelser.

DSC_0016

12311982_10153744493400979_170992425_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: