Klubbmesterskap rally

9 nov

Da var vi klare for klubbmesterskap i rally og nok en anledning til å vise Gøye at å konkurrere i hallen det er moro det 🙂

Vi var litt tidlig ute så vi fikk trent litt i hallen før det begynte. Mens jeg hjalp til i ringen under klasse elite og 3, satt Gøye i bilen.

Banen var helt grei uten noen store vanskeligheter. Jeg ser at jeg burde ha sett mer på skiltene i klasse 2, for det dukket opp et par som jeg ikke husket at var i klasse 2 ;-). Ikke noe vi ikke kan, men jeg skjønner jo at jeg er litt urutinert 🙂

Gøye gikk ihvertfall veldig bra og alt kjentes fint ut. Fikk tilbakemelding fra Anne om at hvis man skulle være veldig pirkete så gikk jeg ikke krapp nok venstre sving, samt at Eva mente hun hadde tjuvstartet på sitt-løp i fra-innkalling. Så da var det bare å krysse fingrene for at hun hadde sittet i ro lenge nok 🙂 Dette var en av øvelsene som jeg hadde «glemt» at var med i klasse 2, så vi får trene litt mer på den fremover.

Hun satt ihvertfall stille lenge nok, vi fikk 198 poeng (-2 poeng for tjuvstarten) og ble med det klubbmestere i klasse 2. Ikke dårlig for en som har startet rally to ganger før 🙂 Det viser jo bare at har man en hund som er godt trent i andre grener, så er det enklere å introdusere en ny gren.

Så nå er det bare å jobbe på, så vi gjør det bra på Hadeland og kanskje klarer opprykket til klasse 3. Første skritt på å få til det er kurs med Anna Larsson til helgen. Vi gleder oss!

20140129-1

Reklamer

Én kommentar to “Klubbmesterskap rally”

  1. Prima november 11, 2015 kl. 20:47 #

    Grattis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: