Rally klasse 2

31 okt

Siden vi fikk direkte opprykk til klasse 2 forrige helg, så bestemte jeg meg for at vi skulle starte i klasse 2 denne helgen. Konkurransen gikk i Hundeparken, et sted hvor Gøye ikke har fungert spesielt godt på konkurranser. Dette er også en av hovedårsakene til at vi prøver oss på litt rally, tenker at det kan være en bra opplevelse for henne at det ikke er så «stivt» og at jeg kan oppmuntre og rose henne litt underveis.

Banen var grei den, en strekning hvor det kunne bli litt knotete, men jeg var ikke bekymret 🙂 Det som ble en bekymring var da vi skulle gå ut av hallen for en siste oppvarming og det stod en katt rett utenfor. Den oppvarmingen kunne jeg jo bare glemme, så etter et mislykket forsøk gikk vi inn i hallen igjen. Siden vi skulle gå i ringen rett ved døra, kjente jeg litt på bekymringen for at hun skulle kikke etter katten hver eneste gang døra gikk opp. Siden jeg var siste startende i klasse 2 og klasse 1 var ferdig, så ble det veldig mye uro i hallen og døra gikk opp og igjen hele tiden.

Heldigvis brydde ikke Gøye seg noe om det, og gikk nok et veldig bra løp. Hun virket blid og hadde fin attityde hele tiden, samt at jeg husket å rose henne litt underveis. Så jeg var veldig fornøyd med oss begge når vi var ferdige. Dessverre hadde jeg på følelsen at vi hadde disket. Første øvelse var sitt i front, og innsitt på venstre siden. Akkurat når jeg begynner å gå får jeg følelsen av at hun ikke satt, men jeg er for «lydig» til å se etter og bare fortsetter med løpet.

Følelsen var dessverre riktig og dermed ble et nytt 200 poengs løp til en disk. Allikevel er jeg som sagt veldig fornøyd. Det viktigste denne dagen var at Gøye fungerte og hadde det trivelig i på stevne i Hundeparken.

12043175_10153039549262274_8935613039330305339_n

Reklame

Én kommentar til “Rally klasse 2”

  1. Prima november 10, 2015 kl. 12:58 #

    Så gøy at dere prøver dere på Rally også. Og det er fort gjort å få en disk ja. Lykke til videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: