Vi nærmer oss :-)

15 apr

Jeg er veldig fornøyd med trening om dagen. Har satt fokus på fvf, avstand og neseprøven, og nå begynner det virkelig å ligne noe :-). Å bruke godbiter på neseprøven for å sette i gang nesa har virkelig vært en bra metode for Gøye, og jeg tror hun har tatt feil pinne 2 ganger siden vi startet med denne metoden for noen uker siden. I dag startet jeg med kun noen få godbiter foran pinnene og så kjørte vi uten resten. Det fungerte veldig fint, og nå virker hun ganske sikker på oppgaven.

Avstanden har også blitt veldig bra, litt fremdrift er det, men bra nok for klasse 3 ;-). Når fremdriften ble mindre dukket et annet problem opp, hun hadde aldri hørt om sitt. Så da måtte vi jobbe litt med det. Jeg prøver nå å trene avstanden når hun begynner å bli litt sliten for at det skal bli mer konkurranselikt og jeg belønner veldig ofte på første posisjonsskifte. I dag var det omtrent perfekt og hun hadde fine bevegelser, også på første skifte.

Har også lagt mye arbeid i fvf i det siste, for å få opp attityden. Den siste uka har jeg også fokusert en del på vendingene, da hun har litt lett for å falle ut. Fikk hjelp av Monica med dette på siste trening, og jeg merker allerede stor forskjell.

Så nå er vel tiden inne for å sette seg ned med terminlista og finne et stevne hvor vi kan debutere i klasse 3. I tillegg så satser jeg på å få startet i IPO1 i slutten av mai, så her er det bare å stå på og trene :-).

Ingen trening er komplett uten litt spor :-). La et spor på ca. 350 skritt, 3 gjenstander. Liggetid ca. 30 min. Hun brukte litt tid på å sette seg på sporet, gikk første vinkel perfekt! for så å gå tilbake og sjekke :-(. Resten av vinklene var greie nok, men hun er slurvete og jeg blir veldig frustrert for at jeg ikke klarer å få det sånn som jeg vil ha det. Ellers var sporet bra, og hun markerte gjenstandene veldig bra :-).

_M7A9990_web

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: