Trening med IPO gruppa

27 mar

I dag har vi vært på Kongsberg og trent med IPO gruppa. Vi startet med litt lydighet hvor jeg fokuserte på foten. Hun var litt ukonsentrert i dag og jeg slet litt med å få den kontakten jeg ønsker. Trente også litt skudd, hvor vi gjorde det som på konkurranse. Det gikk greit, men hun blir litt ”hastig” når skuddene kommer, men hun detter i hvert fall ikke sammen som hun har gjort på prøvene. Jeg tror bare jeg må få mengdetrent dette fremover, så blir det nok bra 🙂

I C-arbeidet hadde vi i første økten fokus på bevoktning i skjulet og forventningene der. Det fungerte veldig bra i dag, og hun var ikke opptatt av meg selv om jeg brukte lang tid på å komme meg opp til skjulet, var inne og roste henne og gikk ut igjen. Veldig bra 🙂

I andre økta jobbet vi også litt i skjulet, kjørte flukt. Her er jo transportstrekningen den store vanskeligheten, hun låser seg helt på figuranten og jeg sliter litt med å få lagt henne så hun ligger i riktig vinkel for å komme rett på figuranten når denne begynner å løpe. Problemet her er at hun låser seg såpass på byttet at hun går bare rett på, og da havner hun ofte for langt opp på armen og får selvsagt et dårligere bitt. Derfor er det ennå viktigere at hun ligger riktig, så dette må vi bare jobbe mye mer med, slik at jeg får den kontrollen jeg trenger for å styre henne akkurat her.

Transporten gikk veldig bra i dag synes jeg. Hun har hatt litt tendens til å bli hengende litt langt bak når vi går så tett, men i dag var hun mye mer med :-).

Tilslutt litt motprøve og slipp, som egentlig gikk fint hadde bare jeg ikke rota det til ;-). Hun har litt for lett for å slippe når figgen blir passiv, så Tommy ville jobbe litt med det. Jeg ble derfor litt for ivrig med å kommandere slipp, så det ble jo på helt feil tidspunkt, og Gøye ble vel litt forvirra stakkars. Men når jeg klarte å si slipp på riktig sted ble det veldig bra.

Fint økt, Gøye ble skikkelig sliten. Hun går jo inn med alt hun har, og spesielt når det er en stund siden sist vi har trent.

1965034_10151904442256841_2117978160_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: