Sol og spor

9 mar

Sol og spor kan det bli bedre :-). Etter en lang dugnadsdag i går ifm. Hundefestivalen var det deilig å sette kursen mot Lier og litt sporgåing.

La et spor på ca. 400 skritt, med buer istedet for vinkler, 2 gjenstander og 2 bokser med godbiter i. Liggetid ca. 40 min. Etter 10 min. kom en som gikk tur med hunden sin og gikk tvers over sporet. Ganske fornøyd med at jeg ikke hadde lagt ut godbiter rett på bakken da.

I dag husket jeg å sette på bremsene med en gang og da ble det mye bedre. Første gjenstanden markerte hun helt perfekt. Så rotet hun litt i første bue og jeg er litt usikker på om hun faktisk var på sporet et stykke der. Men så kom vi ihvertfall til første godbitboks. Da ble hun litt overrasket tror jeg og det ble ingen bra markering. Tok henne tilbake og lot henne forsøke på nytt og da dekkmarkerte hun den. Litt ufokusert etterpå og gikk ovenfor sporet. Vel blåste det ganske bra sidevind der, men jeg tror det var en «skal bare sjekke litt her», så jeg snakket til henne og da skjerpet hun seg og fikk fint resten. Litt unøyaktig markering på andre gjenstand, men fin markering på siste godbitboks.

Men sporet lå trente vi litt på neseprøven, avstanden og fvf. Jeg fortsetter å gjemme bort pinnen og la henne søke den opp. Hun synes ihvertfall det er morsomt :-).

På avstanden jobbet jeg litt med å øke avstanden. Hun gjør jo de fleste skiftene greit, unntatt stå til sitt, så jeg jobbet med de, og hun klarer det fint på 5 m, så jeg ser lys i tunnelen.

Jeg har innsett at jeg må ta tak i foten igjen (huff, den blir jo aldri bra), så nå prøver jeg å få gjort en liten økt på hver trening, hvor jeg belønner attitude. Akkurat nå så har hun jo løpetid og da er hun jo litt hengehode, men nå er hun heldigvis snart ferdig.

Hun ble veldig sliten i dag (typisk løpetid), og gikk faktisk inn i bilen av seg selv, så da regnet med at hun var fornøyd med dagens aktiviteter 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: