Juleferien er over!

15 jan

Da er vi skikkelig i gang igjen etter en lang juleferie. I dag var det oppstart for konkurransegruppene. Vinterens instruktør er Monica Wickstrøm som har en imponerende merittliste innen både lydighet og bruks.

Siden det var første treningen i dag, brukte vi en del tid på å snakke litt om trening, opplegg etc. Vi gjorde også en runde med avstand en og en, og fikk mange gode tilbakemeldinger.

Monica har en del nye innfallsvinkler, i hvert fall til hvordan jeg er vant til å trene. Bl.a. bruker hun mye hjelp fra hjelper, for eksempel i avstanden så holder hjelperen litt i bakbena til hunden slik at den lettere skal skjønne at bena skal stå stille. Alt blir selvsagt gjort rolig og forsiktig, slik at hundene ikke synes det er ubehagelig. Hun er også veldig opptatt av å lære hundene norsk J, dvs. at gjentar ordet mange ganger og belønner når hunden gjør riktig (ala sette navn på trening).

Vi fikk tilbakemelding om at Gøye har stort sett fine bevegelser. Jeg må være mer konkurranserettet når jeg jobber med øvelsen, mindre kropp, mer stemme. At hun gjøre en litt sånn rar greie med forbena når hun legger seg mente Monica at jeg ikke skulle henge meg opp i, og at det ville bli bedre av seg selv når hun ble litt mer sikker i øvelsen.

Det er i hvert fall godt å komme litt skikkelig i gang igjen, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

The Distance Between Your Dreams and reality is called ACTION !!

20140106 20140115

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: