Skogsdag

2 nov

I har vi hatt en super dag på Bikkjebu. Treningen startet egentlig i går ettermiddag da jeg var oppe i runderingsløypa og la et blodspor til Gøye som skulle få ligge over natten.

Vi møtte Mette og Pippi på parkeringsplassen, og gikk så opp i terrenget for først å legge et spor til Pippi. Mette og Pippi skal debutere i C-spor i morgen, så vi skulle jobbe litt med pinneplukkingen til Pippi. Så var det på tide å gå blodsporet, det var da blitt ca. 19 timer gammelt.  Gøye var som vanlig veldig ivrig, og det gikk nok litt fort i starten. Hun gikk i hvert fall av sporet, men jobbet fint og fant det igjen, og derfra og inn gikk det veldig fint. Oppholdet var ikke noe problem, og hun markerte også fint på sårleie.  Hun trenger nok litt mer erfaring på at hun må roe ned tempoet når sporet er såpass gammelt, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Det er jo tross alt 2. nattgamle spor hun går, og hun gjør det jo veldig bra.

Etter å ha gått et par spor med Pippi, ruslet vi inn på Bikkjebu. Det var første gang jeg var der etter at trærne er felt, og det var nesten ikke til å kjenne igjen. Så lyst og fint.

Vi kjørte litt budføring og fellesdekk, og ellers fikk Gøye løpe rundt og leke med lærkongen sin. Enkel lykke ❤

Som vanlig når vi har slike skogsdager, så går hele dagen og dagen i dag var ikke noe unntak, så innen vi kom hjem var det mørkt.

Gøye og Pippi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: