Spor og felt

29 sep

I dag har vi vært på Røysjø sammen med Kari Camilla og trent felt og spor.

Vi la spor for hverandre så vi fikk trent litt fremmed spor, det er jo snart klubbmesterskap :-). Kari Camilla la et spor på ca. 500 m, med 5 gjenstander. Kun start og slutt var merket. Mens sporene ble gamle, trente vi litt felt.

Tråkket opp en korridor på ca. 20x50m og la ut 3 små kosedyr fra IKEA. Gøye var ivrig nok, men har nok gått altfor mye IPO spor i det siste, for hun gikk omtrent med en gang ned i finsøk. Etter mye leting fant hun gjenstandene. Jeg må få trent mer felt, trene på at hun skal løpe den veien jeg viser, så jeg må nok gå litt tilbake og kjøre litt påvirkning for å få rett fokus.

Sporet derimot var det ingenting å si på. Hun dro av gårde i fint driv og virket utrolig sikker. Gikk over første gjenstand, men siden hun gikk midt i sporet, så jeg den og kunne plukke den selv. Ertet henne litt med den, og da plukket hun resten.

Tror Gøye syntes det var moro å spore i skogen igjen, og det syntes jeg også :-). Utrolig moro å gå bak henne når hun er så sikker og finner pinne på pinne. Fineste sporhunden det:-)J.

hund20snuser

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: