Oppstart konkurransegruppa

21 aug

Denne høsten har lp-gruppa leid inn Kristin Gudem til å trene konkurransegruppene, og i dag var første kveld. Gøye og jeg er med på klasse 3-elite gruppa. Det skal bli godt å få litt motivasjon til å trene litt lydighet også, har vært mye spor og ipo i det siste. Tenkte vi skulle bruke vinteren på å trene inn neseprøven og avstanden, og så kan vi debutere i klasse 3 når utesesongen starter igjen.

I dag startet vi litt med å presentere oss og fortelle om problemene våre :-). De øvelsen jeg virkelig trenger å få litt orden på er neseprøven, avstanden og ruta. Det andre føler jeg er ganske i boks, selv om vi selvsagt trenger å trene på disse øvelsene også.

Vi ble delt opp to og to og fikk et par øvelsen vi skulle jobbe med. Vi startet med ruta. Startet litt nære siden vi ikke har trent ruta siden i våres. Gøye hadde fin fart inn og søker mot bakkanten av ruta, men hun sitter eller ligger på stå kommandoen. Gikk litt nærmere men fremdeles ble det sitt. Så jeg repeterte stå en del ganger utenfor, og da fikk hun det til. Jeg må være nøye med hvordan jeg sier stå, ellers skjønner hun ingenting :-). Kjørte et par økter og jeg synes det ble ganske bra, må repetere masse på ståen ellers har hun fin fart og bra posisjon inne i ruta.

Jobbet også litt med avstanden. Dette er det også veldig lenge siden vi har trent på, og det syntes. Jeg prøver å skape mye ro i øvelsen og bruker omvendt lokking for å holde henne i posisjon. Kristin så selvsagt denne lille greia hun har med det ene bakbenet når hun kommer opp i stå, og jeg fikk (selvsagt) beskjed om og aldri mer belønne når hun gjorde det. Jeg må også trene mer på bakoverdekken, for den er blitt litt rusten.

En veldig fin treningskveld, og jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin og motiverende høst :-).

DSC_0132

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: