Bloggtørke

14 aug

Lenge siden det har vært noe skikkelig blogging her nå. NM i bruks har tatt mesteparten av tiden, så det har rett og slett ikke blitt prioritert. De siste ukene har det også vært litt dårlig med trening, men nå er vi klare  igjen.

I dag har jeg gått et spor på jordet i Skoger. Ca. 350 skritt, 2 vinkler med mat i. Liggetid ca. 20 min. Gikk fint, er ute og sjekker litt et par ganger. Vinkelene gikk fint og hun går ikke over i godbitsøk selvom det ligger litt mat der. Siste strekket gikk hun i 10m line og det gikk fint :-).

Planen videre er å få gått spor omtrent hver eneste dag, for det trenger vi. I tillegg må jeg fokusere litt på gjenstandene. Ellers må vi trene på fremadsendingen, ellers har vi lydigheten på plass.

Nå blir det kurs med Pia og Hugo i helgen, og neste helg er det kurs med Dina og Henrik. Da får Gøye prøvd seg på noen nye figuranter, og det har hun sikkert godt av. Så da gjenstår det bare å krysse fingrene for at løpetiden kommer når den skal, så vi kan få startet når vi har planlagt.

23.06.13 SAM_1237

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: