Brukssatsing, helg 4

21 jul

Da var vi klare for siste helg på brukssatsingen. Det har vært fine helger og veldig trivelig gruppe, så det var litt vemodig at dette var siste samling.

Vi reiste ned på fredagen og installerte oss på en biteliten campinghytte på Nidelv Camping, men det var dusj og wc på hytta, så sånn sett var det jo rene luksushytta 🙂

Helgen ble litt amputert for vår del da Gøye begynte å halte på onsdagen.  Men vi fikk godt litt spor på jordet, og det gikk fint.

Det ble et fantastisk vær, egentlig altfor varmt for hundetrening. Heldigvis kunne vi være hos Elin og da fikk bilene stå inne i et betongbygg som holdt ganske bra temperatur i varmen. Tilgang på kaldt vann og mulighet for å dusje hundene gjorde også dagene litt bedre, for det var ingen tvil om at det til tider var plagsomt varmt for både to- og firbente.

På lørdag kjørte jeg bare en økt med Gøye, da jeg ikke ville belaste benet for mye. Vi var på jordet og jobbet litt med vinklene. La buer og gjenstander rett etter buen. Fungerte sånn passe.

På kvelden grillet vi og hadde det veldig hyggelig.

Søndag ble det to jordespor på Gøye, labben virket noe bedre, men hun var fremdeles halt.  Vinkelarbeidet så noe bedre ut i dag, så vi får bare fortsette å fokusere på det. Litt slurvete på dekkmarkeringene, så de må vi også jobbe litt mer med. Virker som hun noen ganger ikke merker at de er der før det egentlig er litt for sent, så da blir hun liggende oppå gjenstanden.

En varm og fin helg, nå er det forberedelser til NM i bruk som står for tur, og selvsagt litt sportrening 🙂

21.07.13 21.07.13-2 21.07.13-3 21.07.13-4

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: