Spor 52

23 jun

Dagens plan:

Spor 1: 100 m, opp trapp, 3 vinkler, godbiter i vinklene, godbiter i slutten

Spor 2: IPO spor, ca. 300 skritt, 2 gjenstander, godbiter i vinklene

 

Spor 1 gikk ganske fint, hun har noen «pustepauser» eller hva jeg skal kalle dem hvor hun virrer litt rundt, før hun kommer seg på sporet igjen. Kommer vi for nære gress vil hun veldig gjerne ut på det og sjekke om ikke sporet kunnet gått der istedet for på asfalten 🙂

IPO sporet gikk veldig fint. Jeg var litt spent, for da jeg gikk og luftet henne så jeg plutselig en dame med to hunder som gikk akkurat i sporet vårt, og det så ut som de spiste opp godbitene.

Hun sporet supert :-). Slapp henne ut på 6-7 meter og faktisk sporet hun roligere da enn når jeg går nærmere. Når vi kom første vinkel var det faktisk noen godbiter igjen, så det gikk fint. 1. gjenstand gikk hun over. Dette må jeg nok dele skylden for, da jeg glemte å ta en repetisjon av dekkmarkeringen utenfor sporet, og det er en god stund siden siste vi trente dekkmarkering. Tok henne tilbake og lot henne gjøre det om igjen, og da hadde hun en fin markering.

Neste vinkel gikk også fint, selv om hun nok hadde kuttet den litt hadde det ikke vært for godbitene. Siste dekkmarkering var helt nydelig :-).

Det var en veldig bra test av et IPO1 spor, nå er det bare å fokusere på vinklene, samt dekkmarkeringen så er vi i mål 🙂

23.06.13

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: