Spor 38

21 mai

La et spor på ca. 600 m, hvorav 250 på asfalt og 350 på gress, 8 gjenstander. Prøvde å holde meg unna steder hvor vi kom nære gresset når sporet gikk på asfalt. Liggetid ca. 10 min. Turte ikke vente lenger pga. veldig usikkert vær, og jeg ville ikke at sporet skulle regne vekk.

Startet veldig bra, men etter at par meter, var det tydeligvis en veldig spennende lukt, og hun brukte litt tid på å komme videre. Opp trappa gikk det veldig fint. Så gikk det litt i rykk og napp bortover asfalten, men det var klart bedre enn på søndag.

I en vinkel ville hun bare gå feil vei, jeg holdt igjen og holdt igjen, men hun ville ikke ombestemme seg. Når jeg peker ned på bakken der sporet går og sier spor, tar hun opp sporet uten problemer og sporer videre. En kan jo begynne å lure innimellom på hva som skjer.

Ute på gresset gikk det veldig fint, litt knoting i vinklene. Fine dekkmarkeringer på alle gjenstander, unntatt den nest siste som lå i sand, den gikk hun over.

Alt i alt et helt greit spor, vi får bare jobbe videre, og så gleder vi oss masse til sporkurs med Tobias Gustavsson om 1,5 uke.

SAM_1167 SAM_1171

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: