17. mai

17 mai

SAM_1142

 

Som vanlig startet 17. mai med frokost i Sparavollen. En veldig hyggelig tradisjon.

Senere på dagen satte vi nesa mot Maridalen hvor vi skulle møte Mette og Pippi for å gå spor.

La to spor på Brekke, et som gikk først litt på gress og så tok en liten sving innom skogen, ut på gresset igjen. La ut 5 gjenstander. Ca. 400 skritt.

Det andre sporet gikk først i skogen, og så ut på et gressjorde. Ca. 300 skritt. Leke i slutten.

Gikk først sporet som startet i skogen, hun virret litt rundt i starten og det virket som hun lette etter pinner, gikk bedre når vi kom ut på jordet, da gikk hun helt greit.

Spor nr. 2 startet ikke så bra, hun har det for travelt og da blir hun unøyaktig. Dette må vi få orden på, men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det.  Inne i skogen, begynte hun å gå bedre, og når vi kom ut på gresset igjen var det veldig bra. Hun markerte alle gjenstandene, ikke perfekte markeringer, men hun gjorde det :-).  Det var utrolig lummert, og hun virket ganske sliten når vi kom ut på gresset. Det jeg liker, og som jeg helt sikkert har nevnt før, er at hun aldri gir opp. Ja hun er sliten, ja hun er varm, men hun jobber på og gir seg ikke før vi kommer til slutten. Flinke jenta mi det <3.

Tilslutt kjørte vi ned på et industriområde for å gå et asfaltspor. Jeg startet på gress og gikk så videre på asfalt, ut på fortauet og inn i bakgården, opp en liten tretrapp og avsluttet med 3-4 meter på gress. La ut noen servelat skiver underveis, men når vi skulle gå sporet var alle spist opp, unntatt en. Forbaskede måker som ødelegger :-(.

Sporet gikk veldig fint, hun får litt høyt tempo noen ganger, og da blir hun unøyaktig. Jeg må passe på så hun ikke lurer meg til å småløpe. Det er særlig i vinklene det blir litt surr når farten blir for høy. Veldig glad for at sporet fungerte så bra i dag, etter onsdagens nedtur :-). På søndag blir det mer sportrening på Hvalsmoen.

SAM_1144      SAM_1146

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: