Vårcup bruks, 2. runde

14 mai

Da var det klart for siste runde av vårcupen. Igjen var værgudene med oss, og det ble fint vær, til og med litt sol. Temperaturen var derimot en annen historie, for det ble ordentlig grøssent utover kvelden.

Vi startet med lydigheten. Dagens dommer var Widar J. Bratlie. Kjentes fin på oppvarmingen, passe tent. Som vanlig blir lineføringen litt knotete, jeg får ikke flyten på banen på Bikkjebu, vi trenger mer plass :-). Holdtene var skjeve, og det var også et holdt hvor hun ble stående. Ellers var det helt greit.

Dekk u/marsj gikk veldig bra og jeg følte at hun var kjapt nede. Apporteringen var bra, ingen lyd på vei ut. Litt urolig med apporten i front, og litt skjev utgangsstilling. Innkallingen også bra, litt skjev i front, litt skjev utgangsstilling.

Etter lydigheten ble det en liten pause før det var vår tur i feltet. Gøye var super i dag, søkte fint, og fant 4 gjenstander på 3 min :-).

Avsluttet med fellesdekk hvor hun lå som en prest :-).

Alt i alt holdt det til seier i klasse C/D :-). Det er faktisk 3. året på rad vi vinner klassen vår (1 gang i rekrutt, 2  ganger C/D). Sånn er det når man er så heldig å ha verdens beste Gøye <3.

En fin og hyggelig kveld på Bikkjebu, alle koste seg og det var god stemning. Som vanlig var det premier til alle og mye applaus.

Takk til alle for en fin kveld.

Gøye5 Pallen klasse C-D

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: