Spor 14 og 15

3 mar

SAM_0948SAM_0950

På fredag var vi på Lier vg. og gikk et lite spor. Ca. 280 skritt og 4 gjenstander. Hun sporer fint, sliter litt når vi kommer på ren is, men finner fram til sporet igjen. Markering av gjenstandene går også fint, selv om hun ligger litt langt frem. Jeg får bare jobbe litt med dette utenfor sporet og se om jeg kan få henne til å legge seg litt før, så jeg slipper å grave under magen hennes for å finne fram gjenstanden. Hun har blitt veldig flink til å bli liggende når jeg kommer bort til henne og hun ligger (stort sett) også rolig når jeg går bak henne for å starte sporingen på nytt.

Når vi kom hjem og hun hadde ligget og slappet av litt, haltet hun (hun gjorde dette i går også), så da gav jeg henne en Rimadyl.

På lørdag var vi på Åssiden vg. og trene litt. Det blåste noe helt forferdelig, så planen om å gå spor ble lagt vekk. Jobbet mest med fremadsendingen. Blir fremdeles litt sirkling, men hun jobber seg fremover når jeg bare står passiv og ikke hjelper henne. Det blir nok bra om noen økter :-). Forsøkte også en dekk på ca. 20 m og hun la seg kjapt og fint.

Vi var litt forsiktige med trening og lek i dag, siden hun har vært litt småhalt på torsdag og fredag.

På søndag var vi på Buskerud Storsenter, hvor jeg la et spor på ca. 500 skritt, 5 gjenstander. Var veldig vanskelige forhold, med nesten bare is. Synes allikevel hun jobber bra og hun prøver virkelig å følge sporet, men det er vanskelig og det er nok veldig mye annen lukt også på plassen, noe som ikke gjør det spesielt lettere. Når attpåtil kråkene spiser de få godbitene jeg legger ut, så er det ikke enkelt for en liten mallesnalle. Ble litt klabb og babb sånn midt i sporet, og der var hun nok litt på bærtur, for hun fant bare 4 av 5 gjenstander, så det var nok der den ble borte.

SAM_0951 SAM_0954 SAM_0969

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: