RIK trening

28 feb

Igjen torsdag og igjen satte vi nesa mot Kongsberg for litt trening i bitearbeid. Gøye har fått løpetid, men foreløpig er hun i fin form, blir vel verre til neste uke tenker jeg :-).

Vi startet å jobbe med problemområdet hennes. I dag gikk det heldigvis mye bedre enn forrige torsdag, for da ble jeg neste deprimert, så dårlig var det. Vi startet på kort avstand og at Tommy holdt puta godt ut fra kroppen. Så økte vi avstanden gradvis, samtidig som han holdt puta tettere og tettere inntil kroppen. Det gikk såpass bra, at vi avsluttet med et par repetisjoner i arm, som også gikk fint. Tror bare vi må kjøre dette på hver eneste trening fremover nå, til poletten ramler ned.

I 2. økta gjorde vi en rundering av 1 skjul, bevoktning og bitt. Så kjørte vi bevoktning med utkalling, som forøvrig var veldig bra og hun tok fint belønning hos meg. Så var det oppstilling til flukten, her ble det litt surr, og vi måtte starte på nytt et par ganger, men da gikk det også veldig fint. Litt dårlig innhopp på flukten, så da kjørte vi endel repetisjoner på det og det ble helt klart bedre.

En fin økt i plussgrader!! Våren kommer snart nå!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: