Gjennomgang IPO1, gr. C

31 jan

Torsdag er IPO dag :-).  I dag var vi litt tidlig ute så vi rakk å trene litt lydighet og et par runder med rundering av skjul før bitearbeidet startet.

I første økta på bitearbeidet jobbet vi først litt med innhoppene. Hun er så rar for hun ser så forvirra ut første gang Tommy tar henne til høyre, det synes hun er forferdelig vanskelig. Hun trenger som regel en repetisjon eller to før hun gjør det bra. Men nå jobber vi med det på hver eneste trening, så da blir det nok bra til slutt.

Vi gjorde også en rundering på 2 skjul hvor hun kom inn til meg for belønning før hun fikk gå videre til skjulet hvor Tommy stod. Hun var veldig gira, men med god innsats fra meg selv, kom hun inn til meg og tok belønning :-).

I økt 2 tok vi en gjennomkjøring av programmet, for å se hvor vi ligger. Runderingen gikk veldig fint, det samme med selve utkallingen. Hun kommer, men på vei inn til meg må jeg snakke til henne fordi hun snur for tidlig og ikke kommer inn på plass. Hun sitter rolig mens Tommy stiller seg opp for flukten, og det går ganske greit å ta seg til punktet for flukten, selv om jeg selvsagt må bruke fot kommandoen en del flere ganger enn ønskelig. Flukten går fint, men hun slipper når Tommy blir passiv og er litt nølende i etterbevoktningen. Tregningen går også fint og hun slipper fint. Igjen litt problemer med etterbevoktningen. Transporten går så der, men det har vi jo ikke trent på, så egentlig helt greit iht. forutsetningene hennes for å klare det. Motprøven kjørte vi bare med puta, da vi ikke har trent dette med armen ennå. Her vil jeg nok kunne slite litt med tjuvstart. Hun går fint på, men igjen blir det litt kål i etterbevoktningen.

En helt grei gjennomkjøring, og Tommy mente jeg ville bestått gruppa med det vi gjorde :-). Selvsagt masse å ta tak i, men med tanke på at vi begynte å trene regelmessig i juli synes jeg vi har kommet veldig langt.

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så hekta på dette når vi startet opp, men jeg må bare si at dette er supermoro å holde på med. Gøye synes jo også det er veldig moro, og jeg ser jo hvor enkelt hun skjønner hva hun skal gjøre. Selvsagt er lydigheten en utfordring, men det er jo fordi det er så gøøøøøøøøøøøy og hun vil helst være hos figuranten hele tiden.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: