Spor nr. 7

29 jan

Da ble det endelig litt sporgåing igjen. Kjørte opp på Åssiden vg. og la et spor på parkeringen der på ca. 350 skritt. La noen pølseskiver med ujevne mellomrom. Underlaget ble snø, is og sørpe.

Som vanlig når det har blitt litt oppholding i sporgåeingen så er hun altfor heit. Det blir litt kaving, men det var også mye bra i dag. Jeg testet å bare la henne gå i halsbåndet uten å ha lina mellom beina hennes, siden det ofte fører til veldig mye kaving, men det var ingen suksess. Det ble nesten enda mer styr og hun dro så hun nesten ikke fikk puste.

Vi kom oss greit igjennom, men det er ingen tvil om at hun jobber mye bedre når jeg klarer å få trent litt mer regelmessig.

Etter sporet jobbet vi litt med dekkmarkeringen. La først et minispor med ca. 10 skritt mellom hver gjenstand. Foreløpig får hun sitte og se på at jeg legger ut. Det gikk fint, ble litt ivrig og la seg feil vei på en av gjenstandene, men da tok jeg henne bare vekk og lot henne forsøke en gang til. Så dobblet jeg avstanden mellom gjenstandene, og det gikk også fint. Så da tok en jeg siste runde ved å gå ca 50 skritt og så la jeg ned en gjenstand – no problemo :-). Det kjennes om om poletten virkelig har ramlet ned på dette nå 😀

SAM_0752

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: