Trening på Hønefoss

20 jan

I dag har vi vært på Hønefoss og trente med Christine og Camilla. Gøye var i fin form, og som vanlig veldig happy for å komme inn i det spennende treningsrommet. I dag fikk hun løpe inn, ”stjele” en leke fra Christine og så ble det full fart rundt i lokalet. Enkle gleder <3.

Men vi kan jo ikke bare tøyse rundt, man må jo trene litt også.

Startet med litt fvf, og hun hadde super attityde. Hun kikker litt vekk i alle vendinger, men posisjon og fokus er veldig bra så jeg vet rett og slett ikke om jeg skal mase så mye på det. Vi har jo slitt veldig med å få bra attityde på fvf, så jeg er redd for at for mye pirking skal ødelegge mer enn det gjør ting bedre.

Avstanden begynner å bli bedre. Hun har litt lett for å røre på høyre bakbein, så jeg må gå litt tilbake og få orden på dette. Ellers blir det bare mindre og mindre av rare neddekker, og mer og mer av bakoverdekker :-). Christine foreslo også at jeg burde jobbe med at hun skulle holde posisjonen et vist antall sekunder. Hun har litt lett for å tilby en annen posisjon eller komme mot meg hvis belønning ikke kommer fort nok. Helt klart noe jeg må ta tak i.

Hopp o/hinder: I dag var det ingen touching og fine innkomster, så det hjelper hele tiden :-). Innkomstene var stort sett rett, og hvis de var skjeve så var det veldig lite.

Avsluttet med en liten fellesdekk, og litt mer fvf hvor jeg brukte den gule biteputa som forstyrrelse – ikke lett for en liten ipomalle 😉

En fin økt med trivelig selskap 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: