Spor 5 og 6

19 jan

I går kom det litt nysnø, og da er det jo perfekt å gå spor :-). Reiste opp på Åssiden vg. og la et spor på ca. 300 skritt på p-plassen + opp og ned trappene. Brukte litt godbiter. Tempoet er jo som vanlig litt i høyeste laget, men det at det ligger noen godbiter innimellom gjør nok at hun skjerper seg litt, for det blir ikke så mye kaving. Når hun ble for heit, la jeg henne bare ned i sporet, gav henne en godbit og lot henne roe seg ned. Det fungerte bra, og det ble et fint spor 🙂

I dag gikk vi også spor på Åssiden vg, men i dag gikk vi rundt den ene bygningen. Det var fremdeles en del nysnø på området. Igjen brukte jeg noen godbiter innimellom. I dag jobbet hun veldig bra, tempoet var stort sett ok og hun var nøyaktig og fin. Ikke noe kaving og jeg måtte heller ikke ta noen pauser og legge henne ned i dag.

Etter sporene jobbet vi litt med dekkmarkeringen. Jeg la ut 3 lærbiter i et minispor, mens Gøye satt og så på. Satte henne på og hun markerte ”perfekt” på alle 3 gjenstandene. Vel spretter hun opp når jeg klikker og kommer med godbitene, men det bryr jeg meg ikke noe om nå, det viktigste er at hun skjønner at hun skal dekke på gjenstandene og ikke apportere dem. Ligge rolig til jeg kommer frem tar vi senere. Gjorde samme øvelse en gang til og igjen markerer hun supert på alle tre gjenstandene. Neste steg er å strekke lengden på sporet før det kommer en gjenstand.

En bra økt :-). Nå får vi bare håpe på litt mildere temperaturer så vi orker å kjøre på litt liggetid på sporene.

SAM_0768

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: