Spor 1 og 2

5 jan

Sporet startet på is, og det er nok det vanskeligste underlaget for Gøye, for der bli det alltid en del klabb og babb, og i dag intet unntak. Etter en del kaving kom hun seg på sporet og gikk stort sett greit. Isen er et stort problem, her sliter hun skikkelig og det er her vi kommer helt av sporet. Men hun skal ha for at hun jobber og jobber, og selv om hun blir litt stressa når hun sliter såpass så gir hun seg ikke og går på med krum hals. Det som er litt morsomt å se er at når hun da er litt på bærtur, så må hun tydeligvis ”rense” nesa ofte, for da blir det mye snøfting og så går kjeften igjen og det blir helt stille når hun igjen er på sporet.

Ellers gikk sporet greit, hun er ute og sjekker en del, så jeg må bli ennå strengere på at hun ikke får forlate sporet. Håper faktisk på litt snø nå, så det blir litt bedre sporforhold.

I dag var vi på Lier vg. og gikk spor og trent litt lydighet. Sporet ble ca. 450 skritt og på ganske varierende underlag, for det ble både snø, is, asfalt og til og med litt gress :-). Startet sporet på snø og da kommer hun mye bedre i gang. Jeg la også merke til at når sporet gikk på is og det var en liten snøkant ved siden av så ville hun helst gå der, men jeg var streng og tillot ikke noe tull :-). Ellers gikk det veldig bra. På en lang strekning på slutten av sporet hadde jeg lagt en godbit pr. 10ende skritt og da virket det nesten som hun skjerpet seg skikkelig, så kanskje jeg burde gå litt tilbake til flere godbiter, spesielt på isen som hun synes er så vanskelig. Hun går noe alvorlig på og det er skikkelig hardt arbeid å holde henne igjen så hun ikke bare ruser av gårde, jeg var helt svett når vi var ferdige med å gå sporet :-).

Planen videre er å først og fremst å få gått mye spor, bruke litt mer mat i sporet enn jeg har gjort i det siste, samt innføre liggetid.

Vi har meldt oss på sporkurs med Tobias Gustavsson i juni, og det tror jeg kan bli veldig bra! Vi får bare håpe vi fyller kriteriene for å være med som aktive deltakere.

SAM_0746 SAM_0751 SAM_0752

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: