Romjulstrening

26 des

I dag har vi vært på Hønefoss for litt romjulstrening sammen med Camilla, Mette, Ellen og et par andre jenter.  Gøye var helt i 100 når vi kom opp og så Camilla måke snø utenfor brakka. Hun hoppet og spratt og løp rundt i full fart. Gleden ble ikke mindre når Mette og Pippi kom og hun fikk løpe litt rundt sammen med Pippi før vi gikk inn.

Inne startet vi med en miniøkt med lineføring. Kun veldig korte repetisjoner og masse pepping før vi starter. Da går hun veldig bra.

Så jobbet vi litt med avstanden og bakoverdekken. Det blir ikke helt bra, hun gjør noe rart med beina når hun legger seg. Men vi får bare jobbe med det, hun har jo hatt flotte bakoverdekker før, så vi må bare finne dem igjen :-).

Litt neseprøve ble det også. Gikk litt videre i dag, og hadde to pinner oppå stativet. Hun har ingen problemer med det, så her er det bare å kjøre på :-).

Tilslutt prøvde vi oss litt på kryp. Dette er en øvelsen jeg tror kommer til å ta tid, men forhåpentligvis knekker vi koden i løpet av vinteren, så vi er klare til våren. I dag testet jeg først og bare holde en godbit mens jeg satt på knærne foran henne. Tanken var at hun skulle strekke seg etter godbiten, men vi har nok trent litt for mye omvendt lokking, så det ville hun ikke. Plan B: jeg brukte en targetstick mens jeg stod ved siden av henne. Det fungerte sånn noenlunde, så jeg skal teste dette ut litt mer.

Ellers ble det jo litt skravling, men 2. juledag er jo juleselskapdagen, så vi måtte jo være litt selskapelig også 🙂

SAM_0718 SAM_0720

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: