Snø og julegrøt

16 des

På lørdag kom det snø, masse snø! Ikke så lett å få trent noe særlig, i hvert fall ikke utendørs, men Gøye synes at å base rundt i snøen med Jollyballen også er helt perfekt.

Når vi har disse lekeøktene, prøver jeg alltid å legge inn litt trening også. Jeg kan for eksempel be henne sitte mens jeg sparker ballen av gårde og så må hun kanskje gå litt fot vekk fra ballen, og når hun fokuserer bra får hun lov å løpe og ta ballen. Vi jobbet også litt med at hun faktisk skulle klare å se på meg også når vi gikk mot ballen, det var en del vanskeligere, men det kommer helt sikkert når vi får trent litt mer på det.

I dag var det blitt plussgrader og den lette fine snøen var blitt tung og kram. Så det ble nok en dag med basing og leking i snøen, med noen innlagte lydighetsøkter. Fikk en liten innskytelse og tok fram den lille armen, og jammen fikk jeg henne til å sette seg i bevoktning på meg :-). Det var mest for moro skyld for å se om hun klarte det, og da fikk hun jo noen bitt også.

Senere på dagen var det julegrøt for bruksgruppa, så da var Gøye hjemme og hjalp til med julebaksten hos foreldrene mine. I år hadde vi julegrøten på låven hos Kari Camilla, så det ble skikkelig låvefest :-). Etter at gløgg var drukket og grøt spist, hadde vi en overraskelse til de fremmøte. Ute på tunet stod fjordingen Skottefruen salet opp med dombjeller foran en slede og vi var klare for litt kanefart. Jeg er litt usikker på hvem som syntes det var mest morsomt, store eller små, men det falt helt klart i smak hos alle. Jeg er også ganske sikker på at Skottefruen har fått gnagsår i øra av å dra rundt på den gjengene, for det ble mye latter og hojing. Litt ponniriding for de minste ble det også, en søt liten shetlandsponni, for anledningen pyntet med rødt dekken og reinsdyrhorn. Det ble en utrolig hyggelig ettermiddagen og stor stemning, så da gjorde det ikke så mye at det ikke ble gull i håndball EM.

300986_10151113395927115_354567722_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: